Le Chocolat Horúca čokoláda 67% Madagascar 200g

Kód: 3483
Neohodnotené
Značka: Le Chocolat
€4,91 / ks €4,27 bez DPH €2,46 / 100 g
Skladem (> 5 ks)

Vychutnajte si single origin čokoládu v šálke dokonalej horúcej čokolády. Na výrobu tejto čokolády boli použité kakaové bôby z plantáží Madagaskaru. Z tmavočervené pôdy ostrova Madagascar získava kakao prirodzený nádych exotického dreva, citrusov a korenia. Madagascar je často nazývaný rajom kakaa a vanilky. Pripravte si horúcu čokoládu podľa nášho návodu, zatvorte oči a preneste sa na druhý koniec sveta ...

Kôstky čokolády Single Origin Madagascar 67% cocoa využijete nielen na prípravu horúcej čokolády, ale aj na varenie a luxusné dezerty.

Detailné informácie

Podrobný popis

Horka cokolada priprava

PRÍPRAVA NAJ HORÚCEJ ČOKOLÁDY
na 1 cappuccino šálku 
(cca 120 ml bohaté čokolády)

50g  (4 lyžice) čokoládových kôstok
70ml mlieka plnotučné, najlepšie čerstvé

V kastróliku ohrejte mlieko na cca 70 ° C. Vsypte čokoládu a a miešajte na miernom plameni kým sa nerozpustí. 
Vychutnajte si čistú chuť čokolády alebo pridajte do kastróliku obľúbené korenie.
A navrch kopček šľahačky.

 

 

O LE CHOCOLAT
Sme česká rodinná firma a predávame a vyrábame kvalitnú čokoládu.Přečtěte si o nás více.
Vybrané s láskou, vyrobené so starostlivosťou.

 

Kôstky z tmavej belgickej čokolády
Obsah kakaa: min. 67%. 
Zloženie: kakaová hmota (Madagascar), cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitin, vanilka. Skladujte v suchu a chladu.

 

Nutričné hodnoty na 100 g
Energetická hodnota 2296 kj / 549 kcal
Tuky 39
z toho nasýtené mastné kyseliny 24
Sacharidy 33
z toho cukry 30
Bielkoviny 7,9
Soľ 0,02

 

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda
Hmotnosť: 0.2 kg
Krajina pôvodu: belgická čokoláda
Špeciálne: bez lepku, bez palmového oleja
Typ: na varenie

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: