Le Chocolat čokoláda mliečna s jahodami, brusnicami a kešu 110g

Kód: 893
Tip
Neohodnotené
Značka: Le Chocolat
€6,63 / ks €5,77 bez DPH €6,03 / 100 g
Momentálně nedostupné

Marušku poslala macocha na jahody v zime do lesa. Vy si ich môžete vychutnať na extramliečné tabuľke čokolády (41% cocoa).
A vďaka tomu, že boli tieto jahôdky sušené mrazom (lyofilizované), vyzerajú rovnako krásne ako od dvanástich mesiačikov. 
A prihodili sme vám tam aj pár brusníc a kešu orieskov. Nech to chrumká :-)

Darčeková čokoláda v efektnom balení s okienkom a zlatoražbou.
Veľkosť: 29 x 12 cm (výška A4).

Vyrobené ručne v čokoládovej manufaktúre v srdci Prahy. S láskou.

Detailné informácie

Podrobný popis

Mrazom sušené jahody, brusnice a kešu na mliečne tabuľke s vysokým obsahom kakaa (41%). 

Čo je to lyofilizované ovocie? Je sušené hlbokým mrazom a následne šetrne ohrievané. Z  plodov tak odchádza prebytočná kvapalina, ale zachovávajú si všetky cenné vitamíny a minerály. A navyše im zostáva aj ich krásna svieža farba, preto vyzerá oveľa lepšie ako klasicky sušené ovocie, ktoré navyše musia byť často ošetrené konzervanty. Krása a zdravie bez chémie.

V tejto čokoláde kakao naozaj cítite. Je ho v nej extra porcia (41%). 
kakaové bôby na túto čokoládu si navyše po zbere pohověly o veľa dlhšie než ich souputovníci pod listami banánových paliem. Pri fermentácii sa tak uvoľňuje krásne kakaové arómu a chuť kakaa sa ešte viac zvýrazní.

Vyrobené ručne v čokoládovej manufaktúre v srdci Prahy. S láskou.

vyrobeno rucnelokalni vyrobekbez palmoveho oleje

 

O LE CHOCOLAT
Sme česká rodinná firma a predávame a vyrábame kvalitnú čokoládu. V čokoládové manufaktúre v srdci Prahy odlieva náš čokolatiér ručne do foriem prvotriednu čokoládu a zdobí ju orieškami a ovocím.Prečo ručne? Tabuľku kvalitnej čokolády si najlepšie vychutnáme, keď je čo najtenšia. Potom sa tak krásne rozplýva na jazyku ... Ingrediencie sú ale najlepšie čo najväčší. Nech je do čoho uhryznúť! A toto žiadny stroj nedokáže...

Naša mliečna čokoláda vás prekvapí svojou intenzitou. Viete, koľko kakaa sa používa pri výrobe mliečnych čokolád? Väčšinou 25%.Naše tabuľky obsahujú celých 41% kakaa. A nie je to len tak obyčajné kakao. Kakaové bôby najvyššej kvality sú spracované unikátnou prírodnou metódou, vďaka ktorej sa rozvinie aróma a ich chuť je neobvykle čistá a intenzívna.

Obsah kakaa v čokoládě: min. 41 %. obsah mlieka v čokoládě: min. 24 %. Zloženie: mliečna čokoláda Alunga (cukor, kakaová hmota, kakaové maslo, sušené plnotučné mlieko, sušené odstredené mlieko, emulgátor: SÓJOVÝ lecitin, prírodná vanilková aróma), jahody lyofilizované 5%, sušené brusnice (10% - brusnice, cukor, bezink. koncentrát, slunečnic. olej, kyselina citronová), KEŠU 5%

Skladujte v suchu a chlade.
Vyrobené v ČR.

Energetická hodnota 2159kj / 516 kcal
Tuky 31,9
z toho nasýtené mastné kyseliny 18
Sacharidy 46,5
z toho cukry 42
Bielkoviny 8,3
Soľ 0,19

 

COCOA EMPOWERMENT

 

TÁTO ČOKOLÁDA PODPORUJE PESTOVATEĽOV KAKAA
kakaové bôby, z ktorých sa naša čokoláda vyrába, sú obstarávané cez čo najmenej medzičlánkov priamo od skupín pestovateľov. Túto cestu volíme zámerne pre to, aby si pestovatelia zarobili viac finančných prostriedkov za svoje plodiny a zlepšili tak svoju životnú úroveň.

Z každého balení našej čokolády, ktoré zakúpite, je časť finančných prostriedkov investovaná do kurzov a nástrojov pre pestovateľov. Pestovatelia sa učia, ako sa starať o svoje stromy a ich plodiny, aby prinášali tú najlepšiu chuť. 

TÁTO ČOKOLÁDA PODPORUJE ŽENY V POĽNOHOSPODÁRSTVE
Časť finančných prostriedkov z našej čokolády je investovaná do kurzov určených špeciálne pre ženy-pestovateľky v západnej Afrike. Tieto programy podporujú ženy v poľnohospodárstve a mení ich podnikateľské sny v realitu. Ženy sa tak stávajú úspešnými pestovateľkami, ktoré sú nezávislé a môžu lepšie finančne zabezpečiť svoje rodiny.

 

 

 

Dodatočné parametre

Kategória: Čokoláda
Hmotnosť: 0.11 kg
Krajina pôvodu: česká čokoláda
Špeciálne: bez lepku, bez palmového oleja

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Pridať komentár
Nevypĺňajte toto pole: