Le Chocolat Horúca čokoláda 55% 200g
Kód: 3476Podrobný popis
Čokoláda na varenie s 55% kakaa (z toho kakaové maslo: 36,6%). O belgickej čokoládovni Callebaut ste pravdepodobne nikdy nepočuli. Jej čokoládu ste ale už určite ochutnali. Medzi čokolatiéry platí totiž za špičku a tak si vychutnáte v kvalitných pralinkách, zákuskoch, alebo práve v horúcej čokoláde. Teda tam, kde dostanete naozaj dobrú horúcu čokoládu.
Čokoládou, ktorú profesionáli na prípravu horúcej čokolády používajú najčastejšie, je Callebaut s 55 % kakaa. Bežne nie je dostaniu v menšom balení, preto sme ju pre vás pripravili v praktickom balení po 200g. Vyskúšajte si, ako je s ňou príprava horúcej čokolády ľahká. Pustite si Edith Piaf a do toho!
Kôstky využijete nielen na prípravu horúcej čokolády, ale aj na varenie a pečenie. Táto čokoláda je veľmi univerzálny a je zárukou dobrého výsledku.
PRÍPRAVA NAJ HORÚCEJ ČOKOLÁDY
na 1 cappuccino šálku
(cca 120 ml bohaté čokolády)
50g
(4 lyžice) čokoládových kôstok
70ml mlieka plnotučné, najlepšie čerstvé
V kastróliku ohrejte mlieko na cca 70 ° C. Vsypte čokoládu a a miešajte na miernom plameni kým sa nerozpustí.
Vychutnajte si čistú chuť čokolády alebo pridajte do kastróliku obľúbené korenie.
A navrch kopček šľahačky.
O LE CHOCOLAT
Sme česká rodinná firma a predávame a vyrábame kvalitnú čokoládu.Přečtěte si o nás více.
Vybrané s láskou, vyrobené so starostlivosťou.
Kôstky z tmavej belgickej čokolády
Obsah kakaa: min. 55%.
Zloženie: kakaová hmota, cukor, kakaové maslo, emulgátor: sójový lecitin, prírodné vanilkové aroma. Skladujte v suchu a chladu.
Nutričné hodnoty na 100 g |
Energetická hodnota | 2303 kj / 550 kcal |
Tuky | 37 |
z toho nasýtené mastné kyseliny | 22 |
Sacharidy | 46 |
z toho cukry | 43 |
Bielkoviny | 5,1 |
Soľ | 0,01 |
Dodatočné parametre
Kategória: | Horúca čokoláda |
---|---|
Hmotnosť: | 0.2 kg |
Krajina pôvodu: | belgická čokoláda |
Špeciálne: | bez lepku, bez palmového oleja |
Typ: | na varenie |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.